Door een vergissing stonden we al om 7u gepakt en gezakt in Arendonk klaar om te vertrekken. Eenmaal onderweg zag Joke dat we toch niet om 11u maar pas om 14u zouden vertrekken. Rechtsomkeer gemaakt en thuis nog 2 uurtjes gewacht, wat eigenlijk niet zo slecht was want nu konden we zonder files en obstakels op ons gemak naar Brussel rijden. Enige obstakel voor onze chauffeur was nog de juiste ingang van de parking kiezen. De vlucht vanuit Brussel naar Helsinki was kort en zonder problemen, hoewel zo een klein vliegtuigje veel harder schud en gevoelig is voor luchtzakken dan het reuzevliegtuig dat we hadden richting Bangkok. Ook die laatste vlucht verliep zonder problemen hoewel het voor Joke nog steeds moeilijk is om lekker te slapen in een vliegtuig. (Nick kan dit goed)

In Bangkok is alles nog steeds hetzelfde gebleven blijkbaar (op 1 discotheek na…) en we vinden onze weg hier goed. Morgen reizen we al verder naar de Charel en voor de gemakkelijkheid hebben we daarom een guesthouse genomen vlakbij het treinstation. Iets duurder, maar veel gemakkelijker. Eens in de kamer is Joke zo goed als direct gecrashed op het betonnen bed. Nick die echter zo strak als iet heeft zich in de stad begeven om een paar uur later mee te crashen.

Sebiet gaan we nog eens naar de Kao San Road en daar ergens wa pinten drinken, het is tenslotte weekend. Morgen nemen we dus de trein en moeten we vroeg uit onze nest.

Dat was het voorlopig als we bij de charel zijn zullen jullie nog wel van ons horen.


Met dank aan de sponsors van TraxTrapt: