27/02
Onze 5de keer dat we in Bangkok zijn. Het lijkt zo gewoon en vertrouwd. We hebben de meeste bezienswaardigheden hier al wel gehad. Misschien goed, want het is echt knoerheet om in de zon in de stad rond te lopen. We gaan wat verfrissing opzoeken in een supergroot winkelcentrum. Nick koopt wat T-shirts, ik ga hier naar de kapper,… voor de rest hierover niet veel te vertellen.

28/02
Mijn verjaardag, toch wel leuk om dit eens op een andere plaats dan in Retie te vieren. In de dag hebben we niet veel speciaals gedaan. Uitslapen, ontbijt, zwemmen op het dak van een ander hotel en dan nog wat door Khaosan road (backpackersstraat) rond geslenterd. Op tijd terug naar onze kamer gegaan om op te frissen. Nick had nog een verrassing….

Een tuk-tuk bracht ons naar het hoogste gebouw-hotel van Thailand. Op het 83ste verdiep konden we genieten van een prachtig en indrukwekkend uitzicht over de stad (360 meter hoog). Een verdieping lager in de bar konden we genieten van de zonsondergang en het uitzicht van de vele lichtjes van de stad ’s nachts. Na ons drankje mochten we aanschuiven aan een super-buffet. Gelijk in de chiqueste hotels. Alles wat je maar kon denken hadden ze. We hadden ons allebei over-eten.
En het nagerecht moest nog komen… . Een mini-thais-orkest speelde voor mij happy-birthday terwijl ze een verjaardagstaart met kaarsjes aanbrachten. Geweldig.
Een taart voor 6 personen,… we hebben verorberd wat we konden, maar de taart was dan nog steeds niet half-op. We hebben de taart laten inpakken en later aan 3 bedelaars op straat gegeven. Die sprongen een gat in de lucht, ‘wooooow, pie,…thank you thank you’. Ze hebben dan ook nog even happy birthday gezongen. Grappig.

Laat op de avond hebben we veel familieleden en vrienden gehoord, gezien en gesproken,… ’t was leuk om zoveel gelukwensen te krijgen,…( ook via mail, facebook, blog, msn,…. merci voor ullie berichtjes e). Voor mij was het een geslaagde 26ste verjaardag.