Pas laat aangekomen, ons geinstalleerd en naar de avondmarkt geweest. Joke had van te voren tijdens het eten van snoep een stuk van haar tand gebroken en dat moest hersteld worden. Dus naar de tandarts die begon met een ”olalaaa” waarop er vier thaise student tandtisten de herstellingen in jokes mond aandachtig volgden. Nick volgde ondertussen de voetbal.
Na 1 helft (45min) alles terug in orde.

Daarna kwam dus die avondmarkt. Omdat we niet met diarree de jungle in wilden zijn we bij een Italiaan gaan eten. Nick pizza, Joke lasagne. Helaas geen goed idee want die lasagne hebben we ’s nachts nog terug gezien, vermomd als braaksel.

Vertrek naar de jungle. Iedereen achterin de bak van een pick-up truck en naar de rimboe gereden. Het wandelen was redelijk intens door de hitte en de zware beklimmingen, vooral Joke kwam er nog maar eens achter dat het tijd is om iets aan haar conditie te doen.
Aangekomen in een lokaal bergdorp incl. bewoners en beesten en daar overnacht, midden in de jungle.

‘ s Anderendaags nog wat verder door de bergen getrokken tot aan een waterval en de rivier die we een tijdje gevolgd hebben om zo de trektocht (te voet) af te sluiten.
Verder op de rug van een olifant. Ons model schoot op willekeurige tijdstippen snot in de lucht. (op ons) Ook water e.a. dingen die hij of zij onderweg vond moesten er dikwijls aan geloven.
We hebben hem of haar ook een aantal bananen gegeven voor bewezen diensten.

Verder per bamboe raft op een ondiepe rivier met 10 zotte thaien die hielden van spetsen en racen.
Verfrissende einde van een leuke 2-daagse.