Op Koh Chang werd er vooral heel hard gefeest. De komst van de Piggie en Veerle hebben dat wel een beetje doen afnemen, maar toch niet volledig. De eerste avond samen met hen was al direct een schot in de roos. De dag erna hebben we een brommerke gehuurd, gaan golfen en een dag gaan duiken/snorkelen. De tijd tussendoor brachten we door op het strand. Dan kwam oudjaar. Na enkele dagen min of meer droog te hebben gelegen waren we er vandaag terug helemaal klaar voor. Kort samengevat: mega feestje op het strand tot diep in de nacht. 1 januari diende vooral om te recupereren en de 2de (vandaag) was helemaal gevuld met de reis naar Shianoukville in Cambodja. Daar zit ik nu in een guesthouse van 7$/nacht, typ ik dit bericht en kijk ik ondertussen Chelsea – Aston Villa. Tussenstand na 8 minuten: 0 – 0.

Ik was net op het strand maar voelde me niet 100% en besloot om toch maar terug te gaan naar mijn kamer. Morgen voormiddag ga ik wat werken hier buiten op het terras en in de namiddag eens kijken op het strand en wat ik overmorgen nog kan doen.

Ps: het is hier belachelijk heet 🙂

PPs: 1-0 chelsea