5.30 liep onze wekker al af en om 6u brachten ze ons al naar de pier. 10.00u aangekomen op Ko Tao. Een heel klein einlandje, amper 3 op 6 km groot. Plots krijgt Nick een onophoudelijke onuithoudelijke jeuk aan zijn borstkast. Hij werd zot. Naar een plaatselijke apotheek geweest. De mevrouw sloot direct haar zaak en nam ons mee op haar brommerke -met 3 dus- naar het volgende dorpje. Daar onderzocht en pillekes en creme voor zijn borstjes meegekregen. Dat hielp. Brommerke gaan huren en het eiland verkend. Het is er zeer mooi, echt een afgelegen paradijs zoals ge ze ziet op de tv en in de boekskes.

De volgende dag nog meer gaan verkennen en nog meer mooie plaatsen ontdekt. Ook onder water omdat we redelijk veel snorkelen. We hebben zelfs een aantal haaien gezien.
Joke dacht dat ze doodging, niet van de haaien maar bij het beklimmen van een overdreven steil betonweggetje. Een uitdaging voor menig alpinist.
Een snorkeltrip voor morgen geboekt, rond het eiland.
We kwamen van het zuiden en op onze weg naar het noorden zijn we nog twee Belgen tegengekomen. Aangenaam gezelschap. We zijn er savons mee gaan eten en op het strand nog iets mee gaan drinken.

Snorkeltrip. Door de wilde zee zijn we niet overal kunnen stoppen maar waar we stopten was het weer een echt paradijs. Super zuiver water en overal gekleurde visjes en dito koraal.
The blue lagoon live. Fotos volgen…

Booking.com