Speciaal voor diegene die altijd zeggen dat ik meer berichten moet posten… Ik ging gisteren richting bar waar ik prijs/hoeveelheid iets bestel wat je normaal met een paar man opdrinkt. Een gigantische emmer ijs met daarin 6 blikjes Skoll-bier. Best te drinken overigens. Dit trok wel de aandacht van de locals, aangezien ze blijkbaar nog nooit iemand zo’n vat met 6 blikjes alleen hebben zien aanvallen. Ik had grote dorst en je moet hier veel drinken, dus zo lang heeft dat niet geduurd, maar nog voor ik van mijn eerste pintje gedronken had stonden er al twee kerels aan mijn tafel om wat te burten. Het “optreden” van die avond kan je denk ik best nabootsen door een varken te wurgen.

Ook al had ik tegen mezelf gezegd het niet te smerig te maken die avond, hier kon ik het niet bij laten en laat me afzetten door de locals aan “the beachfront”. De dijk zeg maar waar normaalgesproken veel toeristen rondhangen. Weer prijsbewust laat ik me verleiden tot twee grote Heinekens. Ik ben geen roker, maar zo’n grote waterpijp ruikt altijd wel lekker, na een poos bestel ik er eentje met munt. Overigens weer iets wat je normaal met een paar man aanvat. Komt er na een tijdje een Australisch meisje (Jane) vragen of het lekker is, want hun watermeloen-pijp valt tegen, ik zeg proef zelf maar. Lang verhaal kort, dat van mij was veel lekkerder en in no time zit ik met Jess en haar vriend Tim, twee waterpijpen en veel bier op het terras. Heel plezante mensen. Ik vertel mijn gay-dentist verhaal, zij vertellen beschamende verhalen, enz… We duiken nog een paar keten binnen en hij trakteert mij op een pintje. Een extreem duur pintje, maar er was niks anders meer open. De ongeschreven regel zegt dat je er altijd één terug geeft dus ik doe dat. Fuck man, 69RM (€17) voor twee pintjes en een screwdriver, daar gaat mijn besparingsplan voor de avond. Nuja, het was heel plezant, we zijn achteraf nog iets gaan eten en als ik ooit in Australië kom hoef ik al zeker niet bij een gay-dentist te slapen.

Baai!

 


Met dank aan de sponsors van TraxTrapt: