Na we de laatste dag in Chiang Mai hadden afgesloten aan het zwembad namen we de nachttrein terug richting Bangkok. Van daaruit een mini-van naar Pattaya.
In de drukte van de stad toch een rustig en goedkoop hotel gevonden waar we de komende 3 nachten waarschijnlijk zullen verblijven.
Het valt op dat hier zeer veel oude venten rondlopen en nog meer jonge Thaise ”vrouwen”.
Lokaal ook bekend als ladyboys, maar niet allemaal. De straten zien er hier uit als in Las Vegas en overal roepen gillende ”meisjes”(?) om eens af te komen. Ook thaiboksen is hier populair.
We hebben de buurt vandaag al gedeeltelijk verkend, maar nog wat overgehouden voor de volgende dagen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

22/03
Hebben boot naar een klein eilandje genomen. Koh Larn. Dachten eerder verlaten strandje, mar was toch wel toeristisch. Groot wit strand, overal zeteltjes en verkopers. Zand was zeer heet en water was ook zeker 32 graden. Niet heel verkoelend.
`s Avonds heel ver gewandeld, poging gedaan om bussstation te vinden, maar alle moeite was voor niks, enkel bussstation naar bangkok. Zijn ook nog eens ne keer bij het thai boksen gaan kijken.

23/03
Uitgeslapen. Ons vervoer gaan boeken om verder naar koh chang te reizen.
Zijn naar de pier gewandeld, een heel eind, om een boot te nemen naar een ander eiland. Dat ging helaas niet, enkel speedboot voor 2000 frank. Dan mar in winkelcentrum gaan eten en terras op het dak gedaan met uitzicht op zee. Voor de eerste keer regen gehad, dan maar naar binnen gevlucht en cinema gedaan. Film:300, is die film met die spartanen. Engelse film met thaise ondertiteling.
`s Avonds hebben we hier nog wat in de straatjes rond geslenterd.
Wa ge hier toch allemaal ziet, amaai.
Ge kunt het misschien een beetje vergelijken met een heel druk blankenberge met heel vervelende verkopers en leurders, en `s avonds gelijk een Las Vegas straat met om de meter een hoer. In elke bar vindt ge er massa`s. Misschien zel meer hoeren dan toeristen.

Als ge er toevallig hene kijkt beginnen ze te roepen allooo welcome, met 10 tegelijkertijd. Niet te doen.
jokes schatting van aantal hoeren hier:100.000, bars:4000.
hehe, misschien wa overdreven, mar als ge da hier zo ziet; het zijn er veeeuuuulll

Booking.com