Kies een bestemming

Bali


Indonesië

Sinds de laatste keer dat hier iets nieuw verscheen is er niet veel meer gebeurd. Sorry :) Ik denk dat we moe waren van het soms moeizame en vermoeiende reizen in Sulawesi en tegelijk blij om hier op Bali terug wat beschaving te vinden.

Gorontalo, Togean Islands, Poso en Rantepao


Indonesië

Dag trouwe lezers, hier zijn we weer. We hebben er eventjes uitgelegen, maar dat hadden we zelf niet onder controle. Internet in Sulawesi is onstabieler dan natte Willy op glad ijs en dan moet de elektriciteit het ook nog volhouden.

Duiken in Bunaken


Indonesië

Onze terugweg van Koh Chang naar Bangkok verliep niet geheel vlekkeloos. ’s Morgens bij ons vertrek regende het voor de eerste keer. Op zich niet erg omdat we toch heel de dag in de bus zouden moeten zitten, maar daardoor reden er ook niet veel taxi’s op het eiland.

Gili’s, Bali part two en back 2 Bangkok


Indonesië
Thailand

De laatste tijd heb ik veel zitten werken waardoor de goesting om daarna nog een blogbericht te schrijven dikwijls ver zoek is.

Bromo – Bali – Lombok


Indonesië

Sorry dat ik jullie zo lang in de steek heb gelaten, maar ik was niet in de mogelijkheid iets te posten. Lees verder en ontdek waarom.

Yogyakarta


Indonesië

Ik heb gisteren ongeveer één miljoen uitgegeven. Wie echt wil weten hoeveel euro dat is of veel vrije tijd heeft moet dat maar eens opzoeken.

Jakarta naar Yogyakarta


Indonesië

Ipv 1 nacht heb ik 2 nachten gecouchsurft bij Ben en Samantha in Jakarta. Gewoon omdat dit super coole mensen zijn en omdat we elkaar graag beter wilden leren kennen.