steun hetkinderkankerfonds

Sponsors


Dank aan iedereen voor zijn/haar bijdrage!

Iedereen die het goede doel steunt krijgt een vermelding op de website. Er worden geen bedragen getoond.
Bedrijven kunnen genieten van speciale voordelen.


Veloscope Weelde

Veloscope hoofdsponsor

www.veloscope.be
Veloscope te Weelde is een jonge en dynamische fietsenwinkel, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen worden. Wij hebben de expertise in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn en met ons volledig uitgeruste werkplaats kunnen we je een uitstekende service geven. Het professionele advies op maat krijg je er gratis en met de glimlach bij!


La Soupe

www.lasoupe.be
La Soupe is soep zoals ze hoort te zijn. Bereid met natuurlijke ingrediënten, met een volle en pure smaak, heerlijk vers, voedzaam en gezond. La Soupe is smakelijk en authentiek. Want soep blijft een basisgerecht.


Imaxx

www.imaxx.be
Imaxx uit Mol is de specialist in professioneel en betaalbaar webdesign op maat van de KMO. Daarnaast leveren ze alle nodige webdiensten zoals uw domeinnaam, hosting, e-mail en onderhoud. Alles om van uw website een succes te maken!


Verheyen Renovaties

www.verheyen-renovaties.be
Bij Verheyen Renovaties uit Arendonk is uw renovatieproject in goede handen. Zij bieden u een betaalbare oplossing voor elk project: zowel kleine als totaalrenovaties, zowel voor interieur als exterieur.


Onderox Magazine

www.onderox.be
Gratis maandelijks magazine met de beste uit-tips en adresjes in de Kempen. Cultuur, vrije tijd, mode, interieur, decor, muziek, culinair …


Uw zaak, winkel, bedrijf,… hier?

www.uwwebsite.be
U wil met uw zaak, winkel, bedrijf,,… ook graag een steentje bijdragen door je te verbinden aan een goed doel en tegelijk reclame maken op deze website? Dat kan heel simpel door mij te contacteren via nick@steemans.com of dit formulier. Hopelijk tot snel!

Fam. Cuypers (Arendonk)
Fam. Steemans (Arendonk)
Fam. Custers (Arendonk)