Met extra dank aan:
Fam. Cuypers-Jacobs, Fam. Steemans, Fam. Custers, Eva Verbeek, Fam. Van Deuren-Goossens, Charlotte & Lou, Tineke De Moor, Ellen Verkoeyen, Michiel Vervecken, Stef van 2dehands.be, Jan Leirs, Dirk Vanhoudt, Tom Witvrouwen & Bo Frederickx, An Van Woinsel, M.J.A.T. intven EO, Van Beers Lesley, Ben Machilsen & Joke Segers, Danny Van Looy, Clem Van Hees, Ward Stevens & Dorien Wens, Bosmans Jean, Jan Van Camfort en Marjolein Van Gool, Koen Cools, Pieter Damen, Fam. Verraes – Vanryckeghem, Herman en Hilda, Kristof Van Loy


Veloscope Weelde

Veloscope hoofdsponsor

www.veloscope.be
Veloscope te Weelde is een jonge en dynamische fietsenwinkel, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen worden. Wij hebben de expertise in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn en met ons volledig uitgeruste werkplaats kunnen we je een uitstekende service geven. Het professionele advies op maat krijg je er gratis en met de glimlach bij!


Woningbouw Dockx BV

www.dockx.com
Woningbouw Dockx uit Dessel is sinds 1985 gespecialiseerd in algemene bouw & projectbouw.
Zij bouwen en renoveren loften, assistentiewoningen, appartementen & rusthuizen.


Imaxx

www.imaxx.be
Imaxx uit Mol is de specialist in professioneel en betaalbaar webdesign op maat van de KMO. Daarnaast leveren ze alle nodige webdiensten zoals uw domeinnaam, hosting, e-mail en onderhoud. Alles om van uw website een succes te maken!


Van Mechgelen Pieter bv

www.vanmechgelenpieter.be
Van Mechgelen Pieter te Arendonk specialiseert zich al meer dan 10 jaar in het leveren en plaatsen van sanitair, alle soorten verwarming en ventilatie. Zij hebben ook ervaring met renovaties en helpen u graag bij het optimaliseren of herstellen van uw bestaande installatie.


BAM wonen & lifestyle

www.bam-wonen.nl
Wij zijn de gezelligste woonstudio van Brabant! Bij ons kunt u terecht voor alles wat met wonen te maken heeft. Wij hebben ALLES IN HUIS. Niet alleen het inrichten en restylen voor de particuliere klant, maar ook voor de zakelijke, projectmarkt, inrichten winkelpanden, horeca, zorginstellingen etc.


Innerme

www.innerme.eu
Innerme biedt een compleet gamma aan natuurlijke, plantaardige en biologische sportvoeding die rekening houdt met je gezondheid. Licht verteerbaar, de juiste energie, efficiëntere recuperatie. Gebruikt door tal van topsporters.


La Soupe

www.lasoupe.be
La Soupe is soep zoals ze hoort te zijn. Bereid met natuurlijke ingrediënten, met een volle en pure smaak, heerlijk vers, voedzaam en gezond. La Soupe is smakelijk en authentiek. Want soep blijft een basisgerecht.


Add Value Recruitment

www.add-value.nl
Add Value IT Recruitment verbindt de beste Microsoft Professionals met top werkgevers! Zij investeren tijd in het netwerken, headhunten en recruiten in de Microsoft markt. Zij richten op Microsoft professionals en vacatures in Microsoft Productivity zoals Office365, SharePoint en Azure. Maar ook in CRM zoals Dynamics CRM of 365.


NK Verzekeringen

www.nkverzekeringen.be
NK verzekeringen bv is gespecialiseerd in alle verzekeringen voor particulieren en KMO’s met hierbij schadebeheer onder eigen dak. Ook voor hypotheken of beleggingen kan u steeds bij hen terecht.


Endless Bikeshop Retie

www.endlessbikeshop.be
Endless Bikeshop te Retie biedt een breed gamma fietsen aan uit verschillende disciplines. Gravel, race, mtb, cyclo of tijdritfiets… Zij staan u bij met raad en daad. Naast advies en service voor volledige fietsen blinken zij uit in het bouwen van custom handgespaakte wielen. Afhankelijk van uw gewicht, rijstijl en persoonlijke wensen worden de naven, spaken en velgen gekozen voor dat setje topwielen dat helemaal bij u past. Aanrader!


Verheyen Renovaties

www.verheyen-renovaties.be
Bij Verheyen Renovaties uit Arendonk is uw renovatieproject in goede handen. Zij bieden u een betaalbare oplossing voor elk project: zowel kleine als totaalrenovaties, zowel voor interieur als exterieur.


Onderox Magazine

www.onderox.be
Gratis maandelijks magazine met de beste uit-tips en adresjes in de Kempen. Cultuur, vrije tijd, mode, interieur, decor, muziek, culinair …


Uw zaak, winkel, bedrijf,… hier?

www.uwwebsite.be
U wil met uw zaak, winkel, bedrijf,,… ook graag een steentje bijdragen door je te verbinden aan een goed doel en tegelijk reclame maken op deze website en tal van andere kanalen? Dat kan heel simpel door mij te contacteren via nick@steemans.com of dit formulier. Hopelijk tot snel!