steun hetkinderkankerfonds

TraxTrapt 2021


Wat is TraxTrapt?

TraxTrapt 2021 is een fietstocht van België naar Iran ten voordele van het VZW Kinderkankerfonds. In de aanloop er naartoe en de tijd die ik onderweg ben wil ik geld inzamelen voor dit goede doel.

Waarom?

VZW Kinderkankerfonds geeft gezinnen een financieel en psychologisch duwtje in de rug door middel van allerlei initiatieven, waaronder ook TraxTrapt 2021.  Op deze manier hoop ik geld in te zamelen om de situatie van kinderen met kanker én hun ouders een beetje draaglijker te maken tijdens het beleven van deze vreselijke ziekte. Er gaat ook een deel naar wetenschappelijk onderzoek en tal van andere projecten. Meer informatie kan je hier vinden.

Hoe kan U helpen?

Ik weet dat dit een onderwerp is dat veel aandacht krijgt, waarvoor al dikwijls geld is ingezameld en waarvoor men waarschijnlijk al meermaals aan uw deur heeft gestaan. Maar kanker bestaat nog steeds, niet alleen kinderen maar iedereen kan het krijgen en zelfs 1 op 4 Belgen overlijdt aan kanker. De kans dat je er vroeg of laat van dichtbij mee te maken krijgt is dus heel reëel.

Stort daarom alsjeblieft een bijdrage, ook al is het maar een beetje. Er is geen minimum bedrag, elke euro telt en u mag er zeker van zijn dat uw gift goed wordt besteed want alles gaat rechtstreeks en integraal naar het Kinderkankerfonds, zonder mijn tussenkomst.

Met dank aan mijn hoofdsponsor:

Veloscope
Veloscope

Geeneinde 17A
B-2381 Weelde
Tel. +32(0)14-650972
info@veloscope.be
www.veloscope.be

Doe een gift

Iedereen kan een gift doen want het is SUPER gemakkelijk! Met je smartphone, bankcontact, creditcard of via een gewone overschrijving.

Doe een gift

Sponsor worden

Ik heb een paar sponsorformules uitgewerkt die interessant zijn voor elk bedrijf, eenmanszaak, winkel, organisatie… groot of klein.

Sponsor worden
* vermeld bij de mededeling "TraxTrapt2021" dan ben je zeker dat jouw gift goed terecht komt!
Geen minimumbedrag en voor giften boven €40 krijg je automatisch een fiscaal attest.

FAQ


Wanneer is het vertrek en hoe lang gaat dat duren?

De start was oorspronkelijk gepland op vrijdag 1 mei 2020 om 8u ’s morgens op de markt in Retie en om drie maanden later terug thuis te zijn, maar door corona heb ik mijn trip een jaar moeten uitstellen en zal deze nu van start gaan op vrijdag 30 april 2021. (Mits geen nieuwe globale epidemie / vampierplaag)

Hoe ziet de route eruit?

De route start in Retie, België en gaat dan door Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Slovakije, Hongarije, Servië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Turkije, Georgië, Azerbeidzjan om uiteindelijk te eindigen in Tehran, Iran. O.w.v. tijdsgebrek neem ik het vliegtuig terug naar huis i.p.v. de weg ook terug te fietsen.

Waar ga je slapen?

Ik heb mijn eigen tent bij en zal voornamelijk slapen op campings, bij mensen thuis of in het wild. Als het budget het toelaat soms een hostel / hotel / guesthouse.

Kan je mij persoonlijk steunen?

Een veel gestelde vraag. Ik heb liever dat er geld naar het goede doel gaat, maar voor wie mij toch een duwtje in de rug wil geven d.m.v. een warme maaltijd, een zacht bed of iets dergelijk kan dat via PayPal of BE32 6528 1794 4502

Wat voor fiets gebruik je?

Een aangepaste Trek 920

  • Stuur: Ritchey Venture Max + aero bars
  • Banden: Schwalbe Mondial Evolution 50mm
  • Bagage: Ortlieb Backroller classic + Rack Pack 31L / Blackburn frame + top bag
  • Verlichting: Blackburn Front Light Dayblazer
  • Pedalen: SPD T8000 XT
  • Zadel: Selle Smp TRK
  • Schoenen: Northwave Corsair

Heb je ook een vraag?

Mail ze naar nick@steemans.com of gebruik het formulier op de contactpagina.