Het is hier nu 8u smorgens en ik (Nick) ben al wakker, vreemd want dat is hier de party place van Laos en omstreken. De rest van het gezelschap (Mach, Bo en Witte) zijn goed aangekomen en hebben het hier blijkbaar al goed naar hun zin. Ik ben er zo vroeg bij omdat ik ziek ben, twee dagen geleden blijkbaar iets verkeerd gegeten waardoor ik nog eens heb mogen overgeven en diareeen. Een grappig toeval want dat was exact 1 jaar geleden en ook hier in Vang Vieng. De na-weeen zorgen er ook voor dat ik al een tijdje geen bier meer drink en niet fatsoenlijk kan eten. Kortom de antibiotica komt weer goed van pas.

De feestjes zijn hier nog altijd volle bak, ook al zijn we hier nog maar twee dagen en ben ik gisteren vroeger gaan slapen, straks gaan we voor de eerste keer met zn allen tuben. De verwachtingen zijn hoog gespannen en zullen volgens mij zonder problemen ingelost worden. Alvorens het tuben ga ik eerst nog met de Mach (als die al in staat is) met de brommer een stuk naar het noorden rijden deze voormiddag. Ik sleur nog altijd 1,5 kg kinderkleren die ik van ons Linda heb meegekregen die ik wil uitdelen aan mensen die ze kunnen gebruiken. Hier in het dorp leeft iedereen van het geld van de tubers, maar een heel eind verder profiteren ze hier niet van…

Tot zover de korte update, wordt ongetwijfeld vervolgd…

 


Met dank aan de sponsors van TraxTrapt: